DOLAR 32,4155 -0.05%
EURO 34,7929 -0.16%
ALTIN 2.429,47-0,21
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: “Üzgünüz Ama Çalışmaya Devam Edeceğiz”
  • Haber Ab
  • Spor
  • Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: “Üzgünüz Ama Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: “Üzgünüz Ama Çalışmaya Devam Edeceğiz”

ABONE OL
Nisan 14, 2024 16:04
Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: “Üzgünüz Ama Çalışmaya Devam Edeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Selçuk İnan, Ankaragücü Mağlubiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Gaziantep FK, Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Ankaragücü’ne 3-1 yenilerek ligde kalma mücadelesinde büyük bir yara aldı. Teknik direktör Selçuk İnan, maçın ardından yaptığı açıklamada takımının performansından üzgün olduğunu dile getirdi.

“Çalışıyoruz ve Uğraşıyoruz”

Selçuk İnan, takımın başında yaklaşık bir aydır olduğunu belirterek, “Çalışıyoruz ve uğraşıyoruz. Çok kolay işler değil. Kafamdaki oyunu oluşturmak basit değil. Hocalar bir yılını belki daha fazla zamanını bu işe ayırıyor.” dedi.

“İçeride Kazanmak İstiyoruz”

Maç öncesinde Ankaragücü’nün güçlü bir takım olduğunu kabul ettiklerini vurgulayan İnan, “İçeride 3 tane maçımız var; Kasımpaşa, VavaCars Fatih Karagümrük ve Atakaş Hatayspor. Bunların özrü yok. Bu maçları ne olursa olsun içeride kazanacağız. Deplasmanda da alabildiğimiz kadar puan almayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Üzgün olduğunu ancak çalışmaya devam edeceklerini belirten Selçuk İnan, Gaziantep FK’nın ligde kalma mücadelesinin devam edeceğini ve takımın nasıl ligde kalacağıyla ilgili çalışmaların süreceğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.