DOLAR 32,1826 0.07%
EURO 34,9930 0%
ALTIN 2.506,530,15
BITCOIN 2262271-1,66%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Valisi Gül 1 Mayıs Hazırlıklarını Değerlendirdi
  • Haber Ab
  • Gündem
  • İstanbul Valisi Gül 1 Mayıs Hazırlıklarını Değerlendirdi

İstanbul Valisi Gül 1 Mayıs Hazırlıklarını Değerlendirdi

ABONE OL
Nisan 30, 2024 21:17
İstanbul Valisi Gül 1 Mayıs Hazırlıklarını Değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Gül, Güvenlik Tedbirlerini Denetledi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde Beyoğlu, Beşiktaş ve Fatih ilçelerinde alınan güvenlik önlemlerini yerinde inceleyerek denetimlerde bulundu.

Vali Gül’den Açıklamalar

Vali Gül, Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy ve İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile birlikte çeşitli güvenlik noktalarını ziyaret ederek polis ve vatandaşlarla bir araya geldi. Taksim Meydanı’ndaki güvercinlere yem atan Vali Gül, basın mensuplarına yaptığı açıklamada 1 Mayıs’ın huzur içinde geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Vali Gül, **”Tek isteğimiz vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için 1 Mayıs’ın anlamına uygun bir şekilde kutlanmasıdır.”** dedi. İstanbul’da 40 yasal meydanın bulunduğunu belirten Gül, şu ana kadar herhangi bir resmi müracaat olmadığını ve bu nedenle yasal etkinliklerin gerçekleşmediğini ifade etti.

Vali Gül’den Uyarı

Vali Gül, alınan güvenlik tedbirleri kapsamında trafiğe kapatılan noktaların belirlendiğini ve yasa dışı gösterilere izin verilmeyeceğini açıkladı. Vatandaşlardan, belirlenen kapalı bölgelere gelmemelerini ve trafik sıkışıklığına sebep olmamalarını rica etti.

CHP İl Başkanının Çağrısına Yanıt

1 Mayıs için Taksim’e çelenk koyma çağrısına ilişkin soruya cevap veren Vali Gül, herkesin belirli bir sayıda Taksim’e çelenk bırakmak isteyenlere emniyet teşkilatının rehberlik edeceğini belirtti. CHP’den henüz Taksim’e çelenk koyma başvurusu olmadığını ifade eden Vali Gül, bu tür taleplerin önceden iletilmesi gerektiğini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.