DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20694821,45%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sinema Endüstrisinin Prestijli Gecesi: 96. Akademi Ödülleri ve Oscar Hediye Çantaları
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Sinema Endüstrisinin Prestijli Gecesi: 96. Akademi Ödülleri ve Oscar Hediye Çantaları

Sinema Endüstrisinin Prestijli Gecesi: 96. Akademi Ödülleri ve Oscar Hediye Çantaları

ABONE OL
Mart 10, 2024 23:02
Sinema Endüstrisinin Prestijli Gecesi: 96. Akademi Ödülleri ve Oscar Hediye Çantaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akademi Ödülleri ve Heykelcikler

Sinema endüstrisinin en prestijli gecesi olan 96. Akademi Ödülleri için adaylar heykelciği sadece seçilmişlerin alabileceği bu ödüle layık görülebilmek için yarışıyorlar.

Oscar Hediye Çantaları

178 bin dolarlık değeriyle göz kamaştıran Oscar hediye çantaları, bu yıl Distinctive Assets tarafından hazırlandı. Her ne kadar kazanıp kazanmasalar da, geceye katılan tüm adaylar bu özel hediyelerle ayrılacaklar.

Çanta İçeriği

Çantalar, lüks tatillerden bilimsel uyku terapisi cihazlarına, el yapımı çantalardan cilt bakım ürünlerine kadar birçok özel hediye içeriyor. İsviçre’deki Chalet Zermatt Peak ve St. Barts’taki özel villalar gibi tatiller de çantanın içinde yer alıyor.

Hediye Alanlar

Oyunculuk ve yönetmenlik kategorilerindeki adaylara ayrılan hediye çantaları, Oscar sunucusu Jimmy Kimmel ve birçok ünlü ismi kapsıyor. En İyi Yönetmen ve En İyi Oyuncu Adayları bu özel hediyelere sahip olacaklar.

Vergi Detayları

Oscar çantasının değeri vergilendirilebilir bir miktar içerse de, çanta sahipleri lüks tatillere katılmazlarsa vergi ödeme zorunluluğu olmayacak. Ancak seyahat davetini kabul ederlerse, seyahatin değeri üzerinden vergi ödemeleri gerekecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.