DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yalın, 20. Yıl Konseri İçin Beşiktaş Stadyumu’nu Dev Bir Konserle Sallayacak
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Yalın, 20. Yıl Konseri İçin Beşiktaş Stadyumu’nu Dev Bir Konserle Sallayacak

Yalın, 20. Yıl Konseri İçin Beşiktaş Stadyumu’nu Dev Bir Konserle Sallayacak

ABONE OL
Nisan 24, 2024 23:12
Yalın, 20. Yıl Konseri İçin Beşiktaş Stadyumu’nu Dev Bir Konserle Sallayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DELİ BUNLAR Konseri Heyecanı

Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20. yılında 31 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda dev bir konser verecek. Konser öncesi basın toplantısında konuşan şarkıcı, “20 sene oldu ama ilk defa bir stadyum konseri yapacağım. Teklif geldiğinde ‘Deli bunlar’ demiştim. Şimdi bu deliliğe ortak olduğum için mutluyum” dedi.

Kendi Bilet Rekorunu Kırmaya Hazırlanıyor

Açılışta 10 bin bilet sattıklarını belirten Yalın, “Bu çok gurur verici benim için. Şu an 20 bine gelmek üzere. Kendi bilet rekorumu kıracağım. Konsere futbolcu gibi hazırlanıyorum. Kampa girdim, antrenman yapıyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum” dedi.

Yüksek Enerjili Bir Şova Hazırlanıyor

Yalın, konser için yüksek enerjili ve yüksek adrenalinli bir şov hazırlığında olduğunu belirterek, “Şu an sahne tasarımından ışık gösterisine, finaldeki sürprizlere kadar daha önce izlemedikleri, benim de ilk defa başıma gelecek bir şov hazırlıyorum” dedi.

Yeni Şarkı ve Özel Bestesiyle Sahne Alacak

Önümüzdeki haftalarda çıkacak yeni bir şarkıyla stadyum konserine özel bir sürpriz yapacağını açıklayan Yalın, “20. yıl özel konseri olduğu için ilk bestemi de çalmayı düşünüyorum. Ben beste yaparak başladım kariyerime, dedim ki ‘Yaptığım şarkılar insanlara ulaşsın’ birinci hedefim bu, ikinci hedefim de ‘Yıllar sonra da dinlensin'” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.