DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20734220,79%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ticaret Bakanı Bolat Esenyurt’ta İstişare Toplantısına Katıldı
  • Haber Ab
  • Ekonomi
  • Ticaret Bakanı Bolat Esenyurt’ta İstişare Toplantısına Katıldı

Ticaret Bakanı Bolat Esenyurt’ta İstişare Toplantısına Katıldı

ABONE OL
Mart 9, 2024 20:04
Ticaret Bakanı Bolat Esenyurt’ta İstişare Toplantısına Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Bolat, Esenyurt’ta Yaptığı Konuşmada 31 Mart Seçimlerine Vurgu Yaptı

Ticaret Bakanı Bolat, Esenyurt’ta düzenlenen “Sanayici ve İş İnsanları ile İstişare Toplantısı”na katıldı. Burada yaptığı konuşmada 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemine vurgu yapan Bolat, “halka hizmet etmek Hakk’a hizmet” düsturundan hareketle görevlerini yerine getirdiklerini vurguladı.

Bolat: Esenyurt, Türkiye’nin En Büyük İlçesi

Bakan Bolat, AK Parti’nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’yü uzun yıllardır tanıdığını belirterek, Esenyurt’un Türkiye’nin en büyük ilçesi olduğunu ve il bazında Türkiye’nin 25 iline eş değer olduğunu söyledi. Bolat, Esenyurt’u yeniden eserler yurdu yapmak için gayret ettiklerini belirtti.

Bolat: Esenyurt, “Eseryurt” Haline Geldi

Bolat, yapılan hizmetlerle Esenyurt’un “Eseryurt” haline geldiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediyecilik anlayışının Esenyurt’ta da yer bulduğunu dile getirdi. Bolat, Esenyurt’a değer katacak projelere vurgu yaparak, halkın önemli bir karar vereceğini söyledi.

Bolat: “Enflasyonla Mücadele Birinci Önceliğimiz”

Bolat, Ticaret Bakanlığı olarak enflasyonla mücadelede ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, Türkiye’nin mal ihracatında rekor kırdıklarını ve dış ticaret açığını azalttıklarını söyledi. Ayrıca, esnafa verilen destekler ve yapılan düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

Bolat: “2023 Sonuna Kadar Esnaflara Verilen Toplam Destek 468 Milyar Liraya Ulaştı”

Ticaret Bakanı Bolat, 2023 sonuna kadar esnaflara verilen toplam destek miktarının 468 milyar liraya ulaştığını açıkladı. Esnaflara sağlanan kredi desteği ve vergi muafiyeti gibi konularda yapılan düzenlemeler hakkında detay verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.