DOLAR 32,3474 -0.05%
EURO 34,7906 -0.03%
ALTIN 2.388,13-0,35
BITCOIN 19101300,87%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ücretsiz Monkey Mart Oyunu

Ücretsiz Monkey Mart Oyunu

ABONE OL
Nisan 8, 2024 18:25
Ücretsiz Monkey Mart Oyunu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ücretsiz Monkey Mart Oyunu

1001 Oyun, oyun tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Aradığınız eğlence, strateji ve macera dolu anlar için doğru yerdesiniz. Ücretsiz olarak sunulan Monkey Mart oyunu, maymunların market serüvenine sizleri davet ediyor. Bu heyecan verici oyunda, maymunlar için bir market açıyoruz ve müşterilerimizin en sevdiği yiyecek olan muz başta olmak üzere çeşitli ürünleri yetiştirip satışa sunuyoruz.

Strateji ve Eğlence Bir Arada

Monkey Mart oyununda, başlangıçta bahçemize muz ağacı fidanları dikiyoruz ve muzlar olgunlaştığında onları hasat ederek müşterilere sunuyoruz. Ancak müşterilerimiz sadece muzla beslenmek istemiyor, aynı zamanda tavuk yumurtalarını da tercih ediyorlar. Bu yüzden bahçemizde muzlarla beslediğimiz tavuklarımız var ve onların yumurtalarını da toplayarak satışa sunuyoruz.

Müşteri Memnuniyeti ve Market Gelişimi

Oyunda, müşterilerin siparişlerini almak ve ürünleri teslim etmek için maymunları kontrol ediyoruz. Kazandığımız parayla yeni ürünler satın alarak müşterilerimize daha fazla seçenek sunuyoruz. Muz püresi konserve yiyeceklerden, un ve süt gibi ürünlere kadar geniş bir yelpazede ürünleri müşterilerimize sunuyoruz. Tüm bunları yaparken strateji becerilerimizi kullanarak marketimizi büyütüyor ve geliştiriyoruz.

1001 Oyun Poki ile Keyif Dolu Anlar

Ücretsiz online oyunların en doğru adresi olan 1001 Oyun’a hoş geldiniz. Binlerce oyun arasından istediğiniz kategoride oyunları bulabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. 1001 Oyun poki çeşitliliği ve kalitesiyle oyun tutkunlarının favori adresi olmaya devam ediyor. Macera, strateji, spor ve daha fazlası burada sizi bekliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.