DOLAR 32,2681 -0.24%
EURO 34,8276 -0.1%
ALTIN 2.388,47-0,20
BITCOIN %
İstanbul
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

58 Yaşındaki Kadın, Evinden Kanlar İçinde Çıktı
  • Haber Ab
  • Dünya
  • 58 Yaşındaki Kadın, Evinden Kanlar İçinde Çıktı

58 Yaşındaki Kadın, Evinden Kanlar İçinde Çıktı

ABONE OL
Nisan 24, 2024 18:16
58 Yaşındaki Kadın, Evinden Kanlar İçinde Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Brezilya’da Şok Edici Cinayet

Brezilya’nın Salvador kentinde yaşayan 58 yaşındaki Sandra Maria dos Santos Carvalho, evinde çok sayıda bıçak yarasıyla ve eli kesilmiş halde bulundu. Oğlu Jose Natan Carvalho, cumartesi günü korkunç keşiften kısa bir süre sonra tutuklandı.

Oğul, Cinayeti İtiraf Etti

Mahkemeye çıkan zanlı, bıçakla annesinin boynunu ve elini kestiğini itiraf etti. 21 yaşındaki genç, banka hesabındaki paraya erişmek için annesinin parmaklarını kullanmak istediği ortaya çıktı. Yargıç Leandro Florencio Rocha de Araujo, yerel basına genç adamın suçu itiraf ettiğini açıkladı.

Şeytani Plan Ortaya Çıktı

Mahkemede Carvalho, annesini önceden kendisine karşı bir kara büyü ritüeli gerçekleştirdikten sonra öldürdüğünü iddia etmişti. Ancak daha sonra gerçekleri itiraf etti. Sandra Maria’nın cesedi, Boca da Mata de Valeria adlı mahallede çarşaf ve havluyla sarılı halde bulundu.

Ceset Günlerce Evde Kalmış

Jose Natan’ın kuzeni, evde güçlü bir koku fark edince polise haber verdi. Polis, cesedin çürümeye başladığını ve cinayetin günler önce işlendiğini belirtti. Olay, Salvador Cinayet ve Kişisel Koruma Dairesi (DHPP) tarafından detaylı bir şekilde soruşturuluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.