DOLAR 32,3450 -0.05%
EURO 34,8119 0.04%
ALTIN 2.382,41-0,58
BITCOIN 19878594,91%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fransa’da 2 Yaşındaki Emilie’nin Kayboluşu ve Şaşırtıcı Cesedi Bulunması
  • Haber Ab
  • Dünya
  • Fransa’da 2 Yaşındaki Emilie’nin Kayboluşu ve Şaşırtıcı Cesedi Bulunması

Fransa’da 2 Yaşındaki Emilie’nin Kayboluşu ve Şaşırtıcı Cesedi Bulunması

ABONE OL
Nisan 7, 2024 18:05
Fransa’da 2 Yaşındaki Emilie’nin Kayboluşu ve Şaşırtıcı Cesedi Bulunması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzmanlar Detaylara Ulaşmanın Zorluğundan Endişeli

Eski başsavcı Jacques Dallest, 2 yaşındaki Emilie’nin kayboluş ve cesedinin bulunmasının ardından detaylara ulaşmanın zorluğundan endişe duyuyor. Müfettişler, kapsamlı aramalara rağmen çocuğun kemikleri ve kafatasının nasıl ortaya çıktığını hala çözemedi.

Kemiklerin Bulunuşu

Emilie’nin kalıntıları, geçen cumartesi günü doğa yürüyüşçüleri tarafından güneydoğu Fransa’daki sakin Alp köyü Le Vernet’in Kilise ile Şapel arasındaki yolunda bulundu. Kalıntılar, Emile’nin temmuz ayında büyükbabasının yanında kalırken kaybolmasının ardından detaylı bir şekilde arandı.

Polisin Çözemediği Gizem

Polis, kemiklerin nasıl bulunamadığı konusunda şaşkınlığını dile getirirken, araştırmacılar kemiklerin hareket ettirilmiş olabileceğini düşünüyor. Kemikleri bulan yürüyüşçü eleştirilere rağmen şüpheli olmadığı belirtildi ancak polisin olayın gizemini çözememe ihtimali bulunuyor.

Olayın Ardındaki Sır

Emile’nin bulunduğu yerin daha önce aranmasına rağmen kemiklerin bulunamaması şaşkınlık yaratırken, köylüler ve yetkililer olayın ardındaki sırrı çözmekte zorlanıyor. Jandarma, kemiklerin yerleştirilmiş olabileceğini veya hava koşullarının etkisiyle hareket ettirilmiş olabileceğini belirtse de hayvanların kalıntıları geri getirme ihtimalinin düşük olduğunu aktarıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.