DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mısır, Hamas ve ABD Heyetlerinin Kahire’ye Geldiği Bildirildi
  • Haber Ab
  • Dünya
  • Mısır, Hamas ve ABD Heyetlerinin Kahire’ye Geldiği Bildirildi

Mısır, Hamas ve ABD Heyetlerinin Kahire’ye Geldiği Bildirildi

ABONE OL
Mart 4, 2024 00:26
Mısır, Hamas ve ABD Heyetlerinin Kahire’ye Geldiği Bildirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüksek Düzey Müzakereler Ramazan Ayı Öncesinde Hız Kazanıyor

Mısır’da bulunan “El-Kahire el-İhbariye” televizyonu, Hamas, Katar ve ABD’den oluşan heyetlerin Kahire’ye ulaştığını duyurdu. Adı açıklanmayan üst düzey bir Mısırlı yetkili, Gazze’de ateşkes ilan edilmesi konusundaki müzakerelerde ciddi ilerleme kaydedildiğini belirtti.

Ateşkes ve Esir Takası Konularında Paris’te Yoğun Müzakereler Gerçekleşti

Müzakereler kapsamında, İsrail’i temsil eden restbet Mossad Başkanı David Barnea, CIA Direktörü William (Bill) Burns, Katar Başbakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Mısır İstihbarat Şefi Abbas Kemal ve Hamas heyeti Fransa’nın başkenti Paris’te bir araya gelmişti. İsrail savaş kabinesi, müzakerelerin devamı için restbet giriş Doha’ya düşük seviyeli bir heyet gönderme kararı almıştı.

Netanyahu, Sığınmacıların Tahliye Planları İçin Kabineyi Toplayacak

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi’ndeki saldırılardan kaçan sığınmacıların bulunduğu Refah kentine yönelik saldırı ve tahliye planlarını onaylamak üzere kabineyi toplamayı planladığını açıkladı. Hamas ile varılacak adil bir rest bet anlaşmaya odaklanan taraflar, ateşkesin ramazan ayından önce sağlanması için kararlılıkla çalışmaya devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.