DOLAR 32,5257 0.13%
EURO 34,9756 0.34%
ALTIN 2.435,37-0,12
BITCOIN 2037505-1,59%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serenay Sarıkaya, GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’nde
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Serenay Sarıkaya, GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’nde

Serenay Sarıkaya, GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’nde

ABONE OL
Nisan 14, 2024 23:02
Serenay Sarıkaya, GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’nde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serenay Sarıkaya, Cesur Tercihiyle Gündemde

Serenay Sarıkaya (31), Amerika New York’ta düzenlenen GQ Global Yaratıcılık Ödülleri törenine katıldı. Mesleğe 15 yaşında başladığını söyleyen Sarıkaya, “Hep cesur oldum ve iç sesime güvendim. Yetersiz kalınca hayatımdaki ilham veren kadınlar bana yol gösterdi. Şimdi beni takip eden gençlere iyi bir örnek olmaya çalışıyorum” dedi.

Sosyal Medyada Derin Göğüs Dekolteli Kıyafeti Konuşuldu

Serenay Sarıkaya‘nın tercih ettiği derin göğüs dekolteli kıyafeti, sosyal medyada çok konuşuldu. Kimisi kıyafeti çok beğenirken, kimisi yerden yere vurdu. Yapılan yorumların ardından eski sevgilisi Cem Yılmaz, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Cem Yılmaz’ın Marty Feldman Paylaşımı

Rahatsızlığı nedeniyle ayrık gözlere sahip olan aktör Marty Feldman‘ın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Cem Yılmaz, ‘RIP’ (Huzur içinde uyusun) notunu düştü. Ancak Marty Feldman’ın 2 Aralık 1982’de hayatını kaybettiği ve doğum tarihinin 8 Temmuz 1934 olduğu ortaya çıktı.

Cem Yılmaz’ın Paylaşımı ve Yorumlar

Sosyal medya kullanıcıları, Cem Yılmaz‘ın paylaşımının Serenay Sarıkaya‘ya gönderme olduğunu iddia etti. Yılmaz’ın Sarıkaya’ya göndermede bulunduğu yönündeki iddiaların ardından da gönderisini yorum yapmaya kısıtladığı görüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.