DOLAR 32,3728 -0.17%
EURO 34,8075 -0.14%
ALTIN 2.427,77-0,28
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Birçok Ünlünün Sosyal Medya Hesabı Ona Emanet; Ege Bodur
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Birçok Ünlünün Sosyal Medya Hesabı Ona Emanet; Ege Bodur

Birçok Ünlünün Sosyal Medya Hesabı Ona Emanet; Ege Bodur

ABONE OL
Şubat 18, 2022 11:48
Birçok Ünlünün Sosyal Medya Hesabı Ona Emanet; Ege Bodur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya uzmanlığı son yılların revaçta olan mesleklerinden birisi haline geldi. Bazı ünlüler ve birçok kurumsal firma sosyal medya hesaplarının yönetilmesi için profesyonel kişilerden destek alıyor. Birçok başarılı sosyal medya hesabın arkasında Ege Bodur isimli genç bir yetenek yer alıyor. 150’den fazla Cafe ve Restaurant sosyal medya danışmanlığını üstlenen Ege Bodur aynı zamanda bazı ünlü isimlerle de bazı iş birlikleri içerisinde.

Her geçen gün yapmış olduğu işte bir adım daha başarı elde eden ve sürekli olarak kendisini yenileyen Ege bu Başarılarını yaptığı işi çok sevmesine bağlıyor. Başarılı bir öğrencilik döneminin ardından sahip olduğu prensip bir çalışma düzeni ve azim sayesinde bugün geldiği noktada tüm başarılarının aslında bir tesadüf olmadığının altını çiziyor.

Ege budur öğrencilik yıllarında başlayan bir çalışma serüvenine sahip. Disiplinli ve otoriter bir aile yapısına sahip olduğunu anlatan Ege Bunun onun için ne kadar önemli bir şans olduğunun farkına Varan Nadir bireylerden birisi. Ailesinden almış olduğu Disiplin ve prensip bilinci ile yapmış olduğu her işte başarı elde ediyor. Ve onun bu başarıları tüm ailesinde de büyük bir gururla karşılanıyor. Öğrencilik döneminden beri aile desteği ile birlikte Yol alan Ege Bodur başarı basamaklarına Bir de müzik sektörünü eklemeyi hedefliyor. Çıkardığı single ile daha şimdiden en başarılı müzik platformlarında en çok dinlenenler arasında yer alıyor.

Resmi İnstagram Linki:

https://www.instagram.com/egebodurr

Resmi Spotify Linki:

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.