DOLAR 34,2195 0.08%
EURO 37,3647 0.3%
ALTIN 2.929,310,10
BITCOIN 22853380,86%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Apple, Yaratıcılığı Hedef Alan Reklamından Özür Diledi

Apple, Yaratıcılığı Hedef Alan Reklamından Özür Diledi

ABONE OL
Mayıs 10, 2024 22:09
Apple, Yaratıcılığı Hedef Alan Reklamından Özür Diledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple, Yaratıcı Nesneleri Yok Ederek iPad Pro’yu Tanıttığı Reklam İçin Özür Diledi

Apple, perşembe günü yayınladığı yeni iPad Pro reklamında yaratıcı nesnelerin bir endüstriyel düzleştirici tarafından yok edilmesiyle ilgili tepkiler üzerine özür diledi.

Şirket, Misyonuyla Çeliştiği İddialarına Yanıt Verdi

Reklam, Steve Jobs’un ve şirketin savunduğu misyonla çeliştiği yönünde gelen eleştirilere maruz kaldı. Apple, pazarlama iletişimlerinden sorumlu başkan yardımcısı Tor Myhren aracılığıyla hızlıca açıklama yaparak özür diledi.

Yaratıcılığı Desteklediklerini Belirtti

Tor Myhren, yaptığı açıklamada, “Yaratıcılık Apple’da DNA’mızda var ve dünyanın her yerindeki yaratıcıları güçlendiren ürünler tasarlamak bizim için inanılmaz derecede önemli. Amacımız, kullanıcıların kendilerini ifade etme yollarını her zaman takdir etmek ve fikirlerini iPad aracılığıyla hayata geçirmek. Bu videoyla hedefi kaçırdık ve üzgünüz” dedi.

Reklamın Yayınlanma Durumu

“Crush” adını taşıyan reklam filmi, Apple’ın YouTube kanalında ve CEO Tim Cook’un sosyal medya hesabında milyonlarca kez izlendi. Ancak şirket, reklamın hiçbir zaman televizyonda yayınlanmadığını ve televizyon yayını planlarının iptal edildiğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.